PE plast skærebræt sikkerhed?

Skærebræt er hver familie alle har brug for daglige fornødenheder, nu kan gennemsnitshusstanden vælge træskærebræt eller bambusskærebræt, faktisk, da folk er mere og mere opmærksomme på sundhed, PE skærebræt, skæreklods på grund af sin ikke-giftige smagløs, holdbar, korrosionsbestandig, let at rengøre, stærk sejhed og andre egenskaber, blive en familie og supermarked, hotel forsyninger.

PE plastic cutting board

PE er en forkortelse for PET (polyethylenterephthalat), som er det, vi kalder en række plastmaterialer, denne slags materiale bruges ofte til at lave vandflasker, kulsyreholdige drikkevareflasker, drikkedunk kan ikke bruges med varmtvandscirkulation, materialet varmer til 70 ℃, kun egnet til den varme drik eller drik, med høj temperatur væske eller opvarmning er let at deformere, er skadelige for menneskekroppen materiale opløsning.Men plastik skærebrætter lavet af PET (polyethylenterephthalat) er en anden historie.

PE skærebræt er lavet af lavdensitets polyethylenharpiksråmaterialer (spiselig plast PE). De traditionelle skærebrætter, der bruges i vores kinesiske familier, er lavet af træ. Vi mener alle, at skærebræt er naturligt, ikke-giftigt, harmløst og miljømæssigt sundt. Men træskærebræt har også sine mangler, træskærebræt er ikke kun klodset, men også tilbøjeligt til revner, snavs, især efter våd vask, ikke let til kedeligt, blevet et vigtigt sted at opdrætte bakterier, så, nu lanceret på markedet alle former for plast skærebræt, PE skærebræt er en af ​​dem.
Højmolekylært polyethylen skærebræt, skærebræt, højmolekylært polyethylen skærebræt, ambolt mole, skærebræt, kødbræt, kødskæremaskine skærebræt, alle former for fødevaremaskiner skærebræt, panel. Dette produkt bruger fødevarekvalitet PE polyethylen harpiks raffineret råmateriale, høj slagstyrke, især slagstyrke ved lav temperatur. Produktet er glat og gennemskinnelig i udseende, såsom voks.

1. Høj sejhed og ingen knivskade, ingen vand, ingen bakterier, ingen meldug, levetid på mere end ti år.

2.Smagløs og fri for ekssudat, især velegnet til fødevarer, medicin og andre industrier, der kræver høje sanitære forhold. Ingen deformation, ingen misfarvning, ingen slagger, ingen vandabsorption, ingen revner.

3. Stabile kemiske egenskaber, det store flertal af uorganiske, organiske syrer, alkalier, salt og organiske opløsningsmidler er ikke ætsende for PE polyethylenharpiks.

4. Dette produkt til escherichia coli, stafylokokker, gul penicillium dræbende evne nåede 99,6%.

5. Dette produkt har en god ikke-vedhæftning og er meget let at rengøre klæbemidler på overfladen. Når vandet er skyllet, kan det være så rent som nyt.

6.Moderate hårdhed, kan hugge knogle chop fyld! Uanset skåret grøntsager skåret kød skåret knogler, med lang tid også kun en lille smule af kniv mærker, vil der ikke være slagger, revner og andre problemer.

7.Lav densitet, let vægt. Let at håndtere og installere.

For at opsummere, er PE polyethylen harpiks skærebræt dit valg.

Tips til at bruge et skærebræt.Først, efter at have købt tilbage, første gang at rydde op, til Amoy risvand som den bedste.For det andet, vær opmærksom på vedligeholdelsen af ​​daglig brug, anbefales det at jævnt belægge overfladen af ​​hakken bord med madolie for at forhindre skærebrættet i at revne. Tre er i brug, første gang til at rydde op, mens det placeres i en ventileret og tør position, for at forhindre meldug.


Indlægstid: 21. oktober 2021